Facebook


Billed

Billed - kommende servicehunde

Billed

Billed

 

Foreningens formål

Foreningen Servicehunde til Handicappede (STH) blev stiftet i 1996 og har til formål at uddanne og udplacere servicehunde. STH er en non-profit forening, hvis målsætning det er, at hjælpe personer som er bevægelseshandicappede, ved at bevilge specialtrænede servicehunde og bistå med vedvarende støtte og vejledning for at sikre et værdifuldt samarbejde for teamet.

Drivkraften i foreningen er dels en række frivillige og ulønnede værtsfamilier, der lægger hjem og hjerte til en hvalp i ca. 12 mdr., for at give den kommende servicehund et godt fundament til dens fremtidige karriere. Desuden en række privatpersoner, fonde og virksomheder, der via økonomiske sponsorater, foder og udstyr, sammen gør det muligt at gøre drømmen om at træne servicehunde til handicappede til virkelighed.

STH's vedtægter kan læses via dette link

 

I henhold til vedtægterne §7 stk. 5 skal indkomne forslag fra medlemmer til behandling på Generalforsamlingen være indsendt til formanden inden 1. marts på mail adressen info@sth-servicehunde.dk.

 

STH's årsregnskaber kan ses her:

2016

2017

2018

STHs Bestyrelse

Foreningen tegnes af en bestyrelse som består af:
 

Formand: Mette Henriksen
Næstformand: Karen Andersen
Kasserer: Susanne Vintermark
Bestyrelsesmedlem: Bjarne Thomsen
Bestyrelsesmedlem: Elisabeth Mærsk-Møller
Suppleant:
Lotte Pehrsson
Suppleant: Ledig

 

STHs instruktører

Lise Lotte Christensen, chefinstruktør. Varetager den daglige ledelse af instruktør-staben samt træning af servicehundene.


Lise Lotte Christensen har været bosat i USA fra 1990-1997. I denne periode gennemgik Lise Lotte en 3-årig uddannelse som servicehundeinstruktør ved servicehundeorganisationen CCI i Californien. Lise Lotte forestod træningen af social-, facilitets-, og servicehunde under opholdet i USA.


Siden 1997 har hun fungeret som adfærdskonsulent i Dansk Kennel Klub, hvor hun bl.a. arbejder med udvikling af træningsprogrammer for hunde og deres ejere, test af hundes mentalitet og meget andet.
 

Lise Lotte er fra tid til anden vært på eller medvirker i diverse TV programmer om kæledyr, hunde og træning af hunde (bl.a. Dine Dyr, Hund og Hund i mellem, Mit liv - mine hunde, DR Aftenshowet m.fl.). 

Lise Lotte skriver desuden artikler om hundeadfærd og hundetræning til Internetportalen www.netdyredoktor.dk - Hundeskolen

 

Læs artikel om servicehundeinstruktør Lise Lotte Christensen

 

Artikel fra Weekendavisen 21. oktober 2011

 


 

Anita Christensen, instruktør. Se CV. Anita bor Midtjylland og varetager specialtræning af servicehunde og samarbejder med Betina Bach om hvalpeværts-projektet. Derudover deltager Anita i profilering af STH, interviews af ansøgere til servicehunde og en lang række andre STH-opgaver.

  


 

Betina Bach, instruktør. Se CV. Betina er ansvarlig for hvalpeværter og er tovholder for hvalpe og unghunde. Hun varetager desuden også specialtræning af servicehunde.

Derudover deltager Betina i profilering af STH, interviews af ansøgere til servicehunde og en lang række andre STH-opgaver.

Læs artikel om servicehundeinstruktør Betina Bach


 

 

Chefinstruktør Lise Lotte Christensen

Chefinstruktør: Lise Lotte Christensen

Instruktørelev Maria Rudbæk

Fra venstre: Betina Bach, Lise Lotte Christensen, tidl. instruktør Maria Rudbæk og Anita Christensen

Instruktørelev Maria Rudbæk

Anita og Giving

 

                                                 

STHs Kontor

  

 

Lisa Dürr Klint, administrationschef

lk@sth-servicehunde.dk

 

 

 

 

 

 

Christina Davidsen, bogholder & administrativ assistent

cd@sth-servicehunde.dk

 

 

.