Facebook

Få del i oplevelsen… Hjælp STH!

Vi håber, at du efter at have læst om STH, er ligeså begejstrede for projektet som vi er. Skulle du/I have lyst til at hjælpe os med at hjælpe andre, er der flere muligheder:

Sponsorater, gaver og arv:

Ønsker du/I at støtte STH økonomisk, er alle donationer – store som små – altid meget velkomne!

Det er muligt at opnå skattefradrag på donationer til STH, såfremt beløbet er over 200 kr.

Du bedes indbetale det ønskede beløb via MobilePay 15758 eller på STHs konto i Jyske Bank:

 

Reg.nr. 5035 og kontonummer 1214791.

 

Hvis du vil have skattefradrag af beløbet skal du huske at skrive dit CPR-nummer i kommentarfeltet på din indbetaling. Vi modtager automatisk dit navn på netbank-overførsler. Vi vil utrolig gerne takke for en donation og kvittere med en hilsen, så derfor må du meget gerne skrive navn og adresse i kommentarfeltet i netbank. 

 

Vi lister alle donationer over kr. 1.000 på vores hjemmeside og ønsker du at være anonym, må det gerne angives sammen med navn og adresse.

Ønsker du eller din virksomhed at sponsorere en kommende servicehund, kan det gøres ved at du eller din virksomhed betaler et beløb, der dækker udgifterne forbundet med servicehundens opvækst og træning m.v. Kontakt venligst STH for nærmere oplysninger om denne spændende mulighed.

 

 

Støt STH med en arv via testamente eller legat

Overvejer du at støtte STH med en arv, er der forskellige muligheder via et testamente eller en begunstigelseserklæring/et legat.

 

Testamentariske gaver til STH har stor betydning for foreningens virke. STH er godkendt efter Ligningslovens §8a og skal derfor ikke betale arveafgift eller boafgift. 

Hvis du ønsker, at STH skal arve efter dig, anbefaler vi, at du retter henvendelse til en advokat, der kan hjælpe dig med at oprette et testamente, der overholder de formelle regler til et testamentes gyldighed, og som er i overensstemmelse med dine ønsker.

 

Det er også muligt at oprette et såkaldt legat til fordel for STH i dit testamente. Et legat er et fastsat beløb, og legatet ændrer derfor ikke på, hvem der i øvrigt arver efter dig. Du kan læse mere her.

 


Opret gratis et legat til fordel for STH

STH har indgået et samarbejde med Legal Desk, hvor du gratis kan oprette et legat til fordel for STH. Du støtter os ved at udfylde en kort formular hos Legal Desk.

I formularen oplyser du det beløb, du ønsker at give til STH.

 

Tryk her for at oprette et legat til fordel for STH ved hjælp af Legal Desk.

Når du har oprettet legatet, skal det underskrives foran en notar eller foran vitterlighedsvidner, som du selv vælger.  

Læs mere om Legal Desk her eller se denne video. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støttemedlemskab eller Livstidsmedlemskab

Et Støttemedlemskab koster kr. 200 om året (via PBS)

Et Livstidsmedlemskab koster kr. 2.500 (engangsbeløb)

 

Udfyld venligst nedenstående formular for at oprette medlemskab hos STH. 

 

Du vil herefter blive kontaktet med henblik på betaling samt tilmelding til PBS (kun ved Støttemedlemskab)

 

Tilmeld dig her

  

Skulle du opleve problemer med formularen, kontakt venligst vores webadministrator

Tilmelding til Betalingsservice

Du kan nu som støttemedlem tilmelde dit medlemskab til Betalingsservice, så opkrævningen kører automatisk.
Dette sparer både dig og STH for tid og penge på gebyrer. 

 

Du kan tilmelde betalingen i din netbank:

 

  • PBSnr.:06454259
  • Debitornr.: 00001
  • Kundenr./medlemsnr. (fremgår af dit indbetalingskort - 1 til 4 cifre)

 

Få evt. oplyst medlemsnr. ved at sende mail til STH´s bogholder. kontor@sth-servicehunde.dk.

 

Eller tilmeld via linket nedenfor med din Nemid (Kun via PC)

 

Betalingsservice online tilmelding

 

 

STH takker for din tilmelding til Betalingsservice.

Donationer:

Kørestole, gangstativer og andet specialudstyr, udgør også en udgiftspost for STH, og vi modtager derfor også gerne donationer af denne slags. Kontakt venligst STH herom.

Praktisk hjælp:

”Uden mad og drikke – duer helten ikke”.
I forbindelse med Teamtræning har vi fra tid til anden brug for ”ekstra hænder” til forefaldende praktiske opgaver, madlavning, oprydning og lign. Hvis du - eller måske en forening du er medlem af - har lyst til at give en hånd en eller to dage under teamtræning, så kontakt STHs instruktører.

Hvalpeværtsfamilie:

Hvis du er god til at arbejde med hunde og kunne tænke dig at være med til at lægge fundamentet for en kommende servicehund, så er rollen som hvalpeværtsfamilie måske noget for dig.

Hvis du har arbejde bør hunden maksimalt være alene hjemme 5 timer om dagen. Du skal have en hel del ekstra tid i hverdagen til at tage dig af hunden. Som hvalpevært, er det din opgave at sørge for, at hvalpen knytter et stærkt bånd til mennesker samt at give hvalpen en masse gode oplevelser i hverdagen. Du skal deltage i hvalpemotivations-kurser med hunden. Det foretrækkes at der ikke er andre hunde i hjemmet. Hvis der er en hund skal denne være min. 1½ år, venlig og velopdragen. Foder og udgifter til dyrlægeregninger bliver dækket af STH i det omfang det er muligt at skaffe sponsorer.

.