Billede af hund fra Dog a thon

Bliv frivillig

Som frivillig er du med til at gøre en forskel for andre - og får samtidig gode oplevelser og nye kompetencer. Vi har altid brug for en ekstra hånd, og alle slags kræfter er unikke. Som frivillig i STH er du med til at gøre en kæmpe indsats, så endnu flere kan få glæde af en servicehund.

Events & Arrangementer

Du kan blive en del af et helt arrangement, hvor du er med til at ideudvikle og igangsætte og udføre eller blot dele af det (som f.eks fotograf eller i velkomstregistrering).

Opgaverne er mangeartede. Det kan dreje sig om opfølgende kontakt til sponsorer, planlægning og udførsel af events, udsendelse og udarbejdelse af marketingmateriale og invitationer, print af navneskilte, fundraising mv.

Det kan også være, at du/I har jeres helt egen ide til et event, der skaber synlighed eller rejser midler til STH. Send os dit pitch

 

Administration

Måske er I en virksomhed, der gerne vil lægge nogle timer til STH? Det kan være i form af SEO optimering, advokatbistand, GDPR viden, marketing assistance, strategi eller noget helt andet.

Kontakt os og beskriv, hvad du/I gerne vil bidrage med.

 

Indsamling & fundraising

Vi tager altid gerne imod ubrugte effekter, der kan bruges, når vi afholder lotteri en gang om året. Kontakt os på info@sth-servicehunde.dk, og hør nærmere.

Som firma kan I også lave jeres egen indsamling til fordel for STH. Måske har firmaet rund fødselsdag og i stedet for blomst og vin, kan jeres samarbejdspartnere donere penge til en hvalp i jeres navn. Eller måske I vil lave et loppemarked og lade indtægterne gå til STH.

Det kan også være, at du brænder for fundraising og gerne vil hjælpe os med det.

 

Billede af servicehunde på række

Vores servicehunde

Læs mere om alt det vores hunde kan

Læs mere ›
Sekretariat STH

Sekretariat

Find kontaktoplysninger på de enkelte medarbejdere i STH - Servicehunde til Handicappede

Læs mere ›