Billede af hund fra Dog a thon

Bliv frivillig

Som frivillig er du med til at gøre en forskel for andre - og får samtidig gode oplevelser og nye kompetencer. Vi har altid brug for en ekstra hånd, og alle slags kræfter er unikke. Som frivillig i STH er du med til at gøre en kæmpe indsats, så endnu flere kan få glæde af en servicehund.

Events & Arrangementer

Du kan blive en del af et helt arrangement, hvor du er med til at ideudvikle og igangsætte og udføre eller blot dele af det (som f.eks. fotograf eller i velkomstregistrering).

Opgaverne er mangeartede. Det kan dreje sig om opfølgende kontakt til sponsorer, planlægning og udførsel af events, udsendelse og udarbejdelse af marketingmateriale og invitationer, print af navneskilte, fundraising mv.

Det kan også være, at du/I har jeres helt egen ide til et event, der skaber synlighed eller rejser midler til STH. Send os dit pitch

Administration

Måske er I en virksomhed, der gerne vil lægge nogle timer til STH? Det kan være i form af SEO optimering, GDPR viden, marketing assistance, strategi eller noget helt andet.

Kontakt os og beskriv, hvad du/I gerne vil bidrage med.

Indsamling & fundraising

Vi tager altid gerne imod ubrugte effekter, der kan bruges, når vi afholder lotteri en gang om året. Kontakt os på info@sth-servicehunde.dk, og hør nærmere.

Som firma kan I også lave jeres egen indsamling til fordel for STH. Måske har firmaet rund fødselsdag og i stedet for blomst og vin, kan jeres samarbejdspartnere donere penge til en hvalp i jeres navn. Eller måske I vil lave et loppemarked og lade indtægterne gå til STH.

Det kan også være, at du brænder for fundraising og gerne vil hjælpe os med det.

STHs politik i forhold til forskelsbehandling vedr. brugere og ansatte.

Det er forbudt at forskelsbehandle på det danske arbejdsmarked på grund af: race, hudfarve eller etnisk oprindelse , religion eller tro, seksuel orientering , national eller social oprindelse, politisk anskuelse alder, og handicap.  Forskelsbehandlingsloven forbyder både direkte og indirekte forskelsbehandling.

STH følger dansk lovgivning på området. Se hele lovteksten her.

Du kan også læse vores politik her

STH Hvalpeveste

Vil du være hvalpevært?

Har I tid og overskud til at træne, passe og pleje en hvalp i 6 - 8 måneder, så læs mere om vores frivillige hvalpevært rolle.

Læs mere ›
IMG 2074

Bliv medlem

Bliv medlem af STH og støt vores arbejde med at træne servicehunde

Læs mere ›

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål om medlemskab, ansøgningsproces eller vil vide mere om, hvordan du kan støtte os.

Læs mere ›
Hunde I Specialtræning

Lov om forskelsbehandling

Vi følger reglerne på området. Læs vores politik her

Læs mere ›