Tillykke til Marianne og STH servicehunden Stella


Vi er så stolte over og glade for at kunne præsentere dette helt nyt STH team.
Marianne er 15 år, og Stella er familiens første servicehund (og første hund i det hele taget). Marianne bor sammen med mor Annelise, far Lars og søster Pernille i Nordvestjylland.
Igennem de seneste måneder har STHs instruktørteam samtrænet Stella og Marianne, og det har været fantastisk at se Marianne og familien udvikle sig som virkelig kompetente servicehundeejere. Stella har knyttet sig stærkt til dem alle, og Marianne nyder godt af både Stellas sociale egenskaber og mange servicehundefærdigheder. Stella står klar ved hoveddøren - med logrende hale - til at tage imod Marianne, når hun kommer hjem fra skole. Stella trækker jakke og sko af, samler tabte ting op og er frisk på at lege i haven. Hygge på værelset med træning og puttetid i sengen er også på Stella og Mariannes favorit-liste. Når familien kommer hjem, er Marianne og Stella klar til skovtur eller gåtur rundt i det naturskønne område, som familien bor i.
Vi synes det er et fantastisk nyt team, og Mariannes smil og Stellas logrende hale siger det hele.

 

 

 

 

 

 

IMG 2074

Bliv medlem

Bliv medlem af STH og støt vores arbejde med at træne servicehunde

Læs mere ›
Billede af Frankie med bamse

Støt STH

Støt os med kr. 200 ,- om året på mobilepay 15758 - eller se de mange andre muligheder for at give et bidrag

Læs mere ›
Balloner

Rund fødselsdag, jubilæum?

Hvis en særlig mærkedag nærmer sig, kan du vælge, at dine gæster, i stedet for gaver, kan donere til STH, og på den måde styrke vores arbejde med at træne servicehunde.

Læs mere ›