Hunde I Specialtræning

STH's instruktører

Vores servicehunde bliver trænet af erfarne servicehundeinstruktører

Lise Lotte Christensen, chefinstruktør.

Varetager den daglige ledelse af instruktør-staben samt træning af servicehundene.

Lise Lotte Christensen har været bosat i USA fra 1990-1997. I denne periode gennemgik Lise Lotte en 3-årig uddannelse som servicehundeinstruktør ved servicehundeorganisationen CCI i Californien. Lise Lotte forestod træningen af social-, facilitets-, og servicehunde under opholdet i USA.

Siden 1997 har hun desuden også fungeret som adfærdskonsulent i Dansk Kennel Klub, hvor hun bl.a. arbejder med udvikling af træningsprogrammer for hunde og deres ejere, test af hundes mentalitet og meget andet.


Anita Christensen, instruktør.

Anita bor Midtjylland og varetager specialtræning af servicehunde. Derudover deltager Anita i profilering af STH, interviews af ansøgere til servicehunde og en lang række andre STH-opgaver.


Betina Bach, instruktør.

Betina er ansvarlig for hvalpeværter og er tovholder for hvalpe og unghunde. Hun varetager desuden også specialtræning af servicehunde.
Derudover deltager Betina i profilering af STH, interviews af ansøgere til servicehunde og en lang række andre STH-opgaver.

 

Vores instruktører kan kontaktes igennem info@sth-servicehunde.dk

 

Billede af servicehund

Kan jeg få en servicehund?

Vi udplacerer kun servicehunde til mennesker med fysisk funktionsnedsættelse. Det sker gennem en ansøgelsesproces, der sikrer det bedste match mellem hund og bruger

LÆS MERE ›