De tager et stykke af mit hjerte med sig hver gang, siger hvalpevært Britt Fischer


Hvalpeværter som Britt lægger hjem og familie til de potentielt kommende servicehunde fra de er otte uger til ca. et år. Derefter sender hun dem videre i første omgang til specialtræning og herefter til en person, der på grund af en fysisk funktionsnedsættelse har brug for hundens hjælp.

 

Mc Kinney Maj 2023

Servicehundeaspirant Mc-Kinney træner at bære småting i en kurv. STH servicehunde kan også samle ting op fra gulvet, bære en skraldepose ud, åbne og lukke skuffer og skabe, hjælpe med at trække et bukseben eller en strømpe af, tage tøjet ud af vaskemaskinen eller trykke på knappen i elevatoren.

STH Hvalpeveste

Bliv hvalpevært og gør en forskel

Har I tid og overskud til at træne, passe og pleje en hvalp i 6 - 8 måneder, så inviterer vi til informationsaften d. 2/10 kl. 18:00-20.30 i Handicap Organisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup. Tilmeld dig senest 23/9 pr. mail til mail@sth-servicehunde.dk.

Læs mere ›
IMG 2074

Bliv medlem

Bliv medlem af STH og støt vores arbejde med at træne servicehunde

Læs mere ›
Billede af Frankie med bamse

Støt STH

Støt os med kr. 200 ,- om året på mobilepay 15758 - eller se de mange andre muligheder for at give et bidrag

Læs mere ›
Balloner

Rund fødselsdag, jubilæum?

Hvis en særlig mærkedag nærmer sig, kan du vælge, at dine gæster, i stedet for gaver, kan donere til STH, og på den måde styrke vores arbejde med at træne servicehunde.

Læs mere ›

Gå med og støt STH

DOG-A-THON

30. september 2023 kl. 11-14
Dyrehaven, Klampenborg

Yderlige informationer følger