forsidebillede

Mød Flora og Katrine

STH's sorte labradortæve Flora er i løbet af 2020 blevet samtrænet med 24 årige Katrine Brønd Jensen fra Risskov ved Aarhus.

 

Til hverdag læser Katrine på pædagogseminariet på Via University i Aarhus.
Hun bor med sin kæreste Rasmus i en lejlighed med en lille gårdhave til og mange grønne områder lige udenfor døren. I umiddelbar nærhed ligger også en dejlig stor sø, masser af skov og strand.
I nærheden bor også Katrine's mor, far og lillesøster, som Katrine holder meget af at være sammen med.
Katrine har haft både hund og pony i barndommen, så hun er vant til at håndtere og omgås dyr, og hun har altid sat stor pris på samværet med de 4-benede, men efter at være flyttet hjemmefra, har hun savnet at have en hund omkring sig.

Katrine blev i barndommen ramt af kronisk børneleddegigt. Hun har mange operationer bag sig, og har stadig mange smerter, men optimismen og humøret er intakt trods udfordringer og begrænsninger.
Katrine har stå- og gangfunktion, men sidder for det meste i kørestol, når hun færdes ude.

Da Katrine ansøgte STH om en servicehund, var noget af det, der vægtede højest at få en 4-benet ven, som kunne motivere hende til at komme udenfor i naturen, give hende tryghed til tage på tur på egen hånd, og i det hele taget følge hende over alt. Desuden ønskede Katrine hjælp til at samle ting op og til at tage sko og tøj af.

I Flora har Katrine, fået alt det hun ønskede sig, og måske lidt mere til. Flora er en mild, rolig og meget stabil hund. Hun er opmærksom, arbejdsvillig og lydhør.

Under samtræningen oplevede vi, at Flora og Katrine meget hurtigt fik et godt og tæt samarbejde. Det skyldtes dels en rigtig god kemi, men også at Katrine arbejdede fokuseret, engageret og målrettet med de opgaver, hun blev stillet. Flora føler sig tryg og forstået i Katrines kyndige hænder, og det har været en fornøjelse at se.

Vi glæder os til at se meget mere til Katrine og Flora fremover.

Flora som hvalp

Flora som hvalp

Flora hos hvalpeværter

Flora hos hvalpeværter Britt og Claus

Flora unghund

Flot servicehundeaspirant

 

 

 

Billede af servicehund

Kan jeg få en servicehund?

Vi udplacerer kun servicehunde til mennesker med fysisk funktionsnedsættelse. Det sker gennem en ansøgelsesproces, der sikrer det bedste match mellem hund og bruger

LÆS MERE ›
Bella Med Ske

Bliv medlem

Bliv medlem af STH og støt vores arbejde med at træne servicehunde

Læs mere ›