Bonus Fotos (1)

Festlig fredag på Amager Strand, hvor STH fik overrakt en stor check fra LB Forsikring


Vi er meget taknemmelige for støtten fra LB Forsikring.

LB Forsikring har udgivet følgende artikel fra begivenheden.

Rundt omkring i København og på Amager går der firbenede hjælpere rundt, der gør hverdagen meget lettere for personer med et fysisk handicap. De er det, man kalder servicehunde.

"Min servicehund Frigga hjælper mig hver dag med alt fra at tage sko af, trykke på elevatorknapper og samle tabte genstande op. En hund bliver heller ikke træt af det, selvom det er 10. gang, den skal samle den samme kuglepen op. Den er lige så ivrig 10. gang som første gang," fortæller Christina Davidsen.

Det er hverken billigt eller hurtigt at få opdrættet en servicehund, så derfor er STH - Servicehunde til Handicappede, afhængige af både donationer og frivilliges hjælp. Som delegeret i LB Foreningen kan man få lov at donere 10.000 kroner til en mærkesag, og det er, hvad Laura Arendt netop har været på Amager Strand og gøre: "Jeg har selv set, hvor meget en servicehund kan hjælpe personer med fysisk handicap, og det er en sag, der ligger mit hjerte nær, så derfor var det helt naturligt for mig at vælge denne sag, til donationen fra LB Foreningen."  

Fra venstre mod højre: Dorte Schultz, STH; Laura Arendt, LB Forsikring; Lisa Klint, STH; Christina og servicehunden Frigga; Golf og servicehunden Dea.

Billede af Frankie med bamse

Støt STH

Støt os med kr. 200 ,- om året på mobilepay 15758 - eller se de mange andre muligheder for at give et bidrag

Læs mere ›
IMG 2074

Bliv medlem

Bliv medlem af STH og støt vores arbejde med at træne servicehunde

Læs mere ›
STH Hvalpeveste

Vil du være hvalpevært?

Har I tid og overskud til at træne, passe og pleje en hvalp i 6 - 8 måneder, så læs mere om vores frivillige hvalpevært rolle.

Læs mere ›