76206

Dog-A-Thon 2020

Lørdag d. 19. september 2020

Vi vil gerne igen i år invitere alle vores medlemmer, frivillige, brugere med familie, og alle andre interessede, med på en hyggelig gåtur i Amager Strandpark

 

 

Igen i år vil STH- Servicehunde til Handicappede gerne invitere brugere, medlemmer, frivillige og andre interesserede til en dejlig gåtur med et godt formål.

 

Lørdag d. 19. september fra kl. 11-14

 

I STH efterlever vi selvfølgelig alle myndighedernes anbefalinger når det gælder COVID-19 og hvad der måtte følge af forholdsregler for at begrænse smitte. Derfor er vi også nødt til at tage forbehold for at arrangementet enten flyttes eller aflyses. 

 

Sted & Ruter

Turen foregår i Amager Strandpark. Du kan vælge, om du vil gå 5 km, eller korte turen af og kun tage 3 km. Der er start og stop på Strandtorvet. 

Se kort her

 

3 km tur:

Strandtorvet - Amagerstrandpromenaden i retning mod byen - Amagerstrand stien – til venstre ad Jollevej - Surferstien – Strandtorvet

5 km tur:

Strandtorvet – Strandpromenaden i retning mod byen – vi følger Amager Strandpromenaden til den går over i Amager strand Stien - Amagerstrand Stien til Badeanstalten Helgoland og vender rundt går af Jollevej - Surferstien - Strandtorvet

Vi medbringer hundeposer og vand til hundene. Alle hunde skal holdes i snor under hele arrangementet. Turen afsluttes med en lille opvisning på Strandtorvet, hvor hundene viser deres færdigheder.

Til og fra:

Der går metro til Amager Strand metro station. Buslinjerne 18 og 31 kører også i nærheden. Der er gode parkeringsmuligheder på Amager Strandvej, Jollevej og Havkajakvej.

 

Tilmelding og pris
Det er gratis at deltage i Dog-A-Thon, men vi håber, du har lyst til at støtte foreningen enten med et bidrag á kr. 200,- via mobilepay 15758 eller tegne et medlemskab (kr. 200,- årligt). Alle beløb gør en stor forskel, men vi skal opnå mindst 100 bidrag á kr. 200,- om året.

For at vi har mulighed for at holde styr på, hvor mange mennesker vi er, SKAL du tilmelde dig via linket og bestille billet til alle i din gruppe (inkl børn, men ekskl hund). Det er ikke nok at tilmelde sig via Facebook. Så tilmeld dig hurtigst muligt - der er 90 billetter. 


Covid-19

Vi følger alle anbefalinger og henstillinger fra myndighederne i forhold til at begrænse smitte med Covid-19. Det betyder også, at vi pt. ikke må samles mere end 100 mennesker.  Smittetryk kan desværre også betyde, at vi må aflyse arrangementet med kort varsel. 

Mad og drikke

Da vi hurtigt kan blive for mange, der stimler sammen om en kaffe– eller isbod, anbefaler vi, at du tager din egen mad og drikke med. Vi har en ladcykel med, hvor du eventuelt kan stille din termokande, så du ikke skal slæbe den med på ruten.

Vi glæder os til at se både nye og kendte ansigter, og selvfølgelig en masse glade hunde.

 

Hund Med Vandkande

Støt STH

Læs mere om de mange muligheder for at støtte vores arbejde

Læs mere ›
Bella Med Ske

Bliv medlem

Bliv medlem af STH og støt vores arbejde med at træne servicehunde

Læs mere ›