Facebook

 VIL DU VÆRE HVALPEVÆRT?

Vi søger personer/familier som:

 • Har interesse (og gerne erfaring) i at træne med hvalpe
STH bruger udelukkende hvalpe af racerne labrador og golden retriever. Alle STH’s hvalpe er testet og valgt ud netop med det mål for øje, at de senere skal være servicehunde. Hvalpen udplaceres hos værtsfamilien når den er mellem 8-10 uger og skal retur til STH til videre træning når den er omkring 1 år gammel.

• Er alsidige
Opgaverne omkring servicehundehvalpen er mange. Den skal socialiseres dvs. introduceres til mange typer mennesker og hunde, møde øvrige dyr, færdes i forskellige former for transportmidler, se/høre husholdningsapparater, gå på trapper og forskelligt underlag osv. Desuden skal hvalpen opdrages og lydighedstrænes samt naturligvis fodres og luftes som enhver anden hundehvalp.

• Har tid og overskud
Selvom interessen er stor og hjertet er på rette sted, skal der også være plads i kalenderen.

• Er omstillingsparate
Når hvalpen er formet til en dejlig unghund, skal den overgå til specialtræning hos STH. Herefter skal den ud i et ønskejob, som de fleste hunde kun kan drømme om. Den får et herligt hundeliv og bliver til stor glæde og gavn for dens fremtidige bruger. 
 

Vi kan tilbyde

• En spændende og udfordrende opgave
At arbejde med hvalpe er fantastisk givende og lærerigt, men det kræver også tålmodighed og en positiv indstilling at vejlede hvalpen, specielt de første måSTHneder.

• Grundig introduktion 
Alle hvalpeværter tilknyttes en instruktør fra STH, som introducerer dem til opgaven.


• Løbende opfølgning
Der arrangeres træningssamlinger for STHs hvalpeværter med jævne mellemrum, herudover er vi i løbende telefonisk kontakt efter behov.

• Dækning af udgifter
Hvervet er ulønnet, men udgifter til foder, dyrlæge og relevant træning afholdes af STH, ligesom hvalpene er ansvarsforsikret via STH.

Vil du hjælpe os med at hjælpe andre, og har du flair for træning med hunde?

Så send en mail med beskrivelse af dig selv til: info@sth-servicehunde.dk Giv venligst mailen overskriften ”hvalpevært”

.