Opdatering om vores dejlige hvalp, Oskar!


Først og fremmest vil vi gerne sende en stor tak til Birgitte for hendes indsats for STH og ikke mindst for at åbne sit hjem og hjerte for Oskar. Birgitte har desværre måtte stoppe som frivillig hvalpevært, og vi er dybt taknemmelige for den tid og det engagement, hun har lagt i at tage sig af Oskar i de første vigtige uger af hans liv. 

 

Nu er Oskar flyttet ind hos en af vores erfarne og velkendte frivillige hvalpeværter, Lisbeth, og hendes familie. Vi er utrolig glade for at have Lisbeth i STH-familien! Lisbeth er af vores faste fantastiske frivillige hvalpeværter, og hun har lige sendt den dejlige chokoladebrune STH servicehundeaspirant Teton videre i avanceret træning, og havde meldt sig til endnu en ny hvalp. Dette markerer også et jubilæum for Lisbeth, da Oskar er hendes 10. STH-servicehundehvalp. Tillykke til Lisbeth! 

Vi ved, at Oskar vil få en tryg og kærlig opvækst hos Lisbeth og familie. Vi ser frem til at dele opdateringer om Oskar med jer! 

 

IMG 2074

Bliv medlem

Bliv medlem af STH og støt vores arbejde med at træne servicehunde

Læs mere ›
Billede af Frankie med bamse

Støt STH

Støt os med kr. 200 ,- om året på mobilepay 15758 - eller se de mange andre muligheder for at give et bidrag

Læs mere ›
STH Hvalpeveste

Bliv hvalpevært og gør en forskel

Har I tid og overskud til at træne, passe og pleje en hvalp i 6 - 8 måneder, så inviterer vi til informationsaften d. 2/10 kl. 18:00-20.30 i Handicap Organisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup. Tilmeld dig senest 23/9 pr. mail til mail@sth-servicehunde.dk.

Læs mere ›
Balloner

Rund fødselsdag, jubilæum?

Hvis en særlig mærkedag nærmer sig, kan du vælge, at dine gæster, i stedet for gaver, kan donere til STH, og på den måde styrke vores arbejde med at træne servicehunde.

Læs mere ›