Hund Med Vandkande

Testamente og arv

Testamentariske gaver har stor betydning for foreningens virke. STH er godkendt efter Ligningslovens §8a og skal derfor ikke betale arveafgift eller boafgift.

Testamente 

Overvejer du at støtte STH med en arv, er der forskellige muligheder via et testamente, eller en begunstigelseserklæring/et legat.

Hvis du ønsker, at STH skal arve efter dig, anbefaler vi, at du retter henvendelse til en advokat, der kan hjælpe dig med at oprette et testamente, der overholder de formelle regler til et testamentes gyldighed, og som er i overensstemmelse med dine ønsker.

Legat

Det er også muligt at oprette et såkaldt legat til fordel for STH i dit testamente. Et legat er et fastsat beløb, og legatet ændrer derfor ikke på, hvem der i øvrigt arver efter dig.

STH har indgået et samarbejde med Legal Desk, hvor du gratis kan oprette et legat til fordel for STH. Du støtter os ved at udfylde en kort formular hos Legal Desk.

I formularen oplyser du det beløb, du ønsker at give til STH. Når du har oprettet legatet, skal det underskrives foran en notar eller foran vitterlighedsvidner, som du selv vælger. 

Du kan læse mere om legater her.

Du kan oprette et legat til fordel for STH via denne formular

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål om medlemskab, ansøgningsproces eller vil vide mere om, hvordan du kan støtte os.

Læs mere ›